Profile picture of ‌هدی مهدوی‌
@Omidvatan26 January 2026
🔹استاد عالی: در روایات اهل‌بیت(ع)، دوران قبل از ظهور حضرت ولی عصر(عج) دوران حیرت نامیده شده است.🔹در دوران سخت حیرت، شیطان و جنودش با تمام قوا به مومنان حمله می‌کنند. شیطان می‌داند که اگر حضرت ولی عصر‌(عج) ظهور کند، فلسفۀ وجودی او به پایان می رسد.#اللهم_عجل_لولیک_الفرج #لبیک_یا_خامنه_ای
10 MB

Profile picture of ‌موکب قشقایی های ایران‌
@qashqaimokeb25 January 2026
✳️ ابوحمزه ثمالی نقل می‌کند که از گرانى كالاها نزد امام سجّاد علیه السّلام سخن به میان آمد،‌ فرمود:مرا به گرانى چه كار؟اگر گران شود روزى‌ام بر عهده خداست،و اگر ارزان شود نیز همچنان بر عهدۀ اوست. 📚 الکافی، ج ۵، ص ۸۱

Profile picture of ‌صاد‌
@user17692396615924 January 2026
بهش گفتم من رنگ سبز رو دوست دارم؛رنگ سبز:🕊💚 «سید»صاد 💚🇮🇷💚
902 KB

Profile picture of ‌شیخ منذرون‌
@Monzeroon23 January 2026
سلام به آقاییکه امروز سراغ همه را گرفتاما کسی سراغش را...#امام_زمان #جمعه #یامهدی

Profile picture of ‌آقاسیدعبدالله‌
@Abedin_motlagh23 January 2026
نائب‌الزیاره شما بودماینجا، یادمان شهدای هویزه…جایی که خاکش هنوز بوی غیرت می‌دهدو سکوتش پر از حرف‌های نگفته است.دعا کردم دلتان آرام باشدShow more

Profile picture of ‌نهاد امامت جمعه کیش‌
@emamat_kish23 January 2026
💠 نماز عبادی-سیاسی جمعه جزیره کیش به امامت حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر علیرضا بی‌نیاز، امام جمعه کیش و با حضور مردم مومن و انقلابی در مصلی بزرگ جزیره برگزار شد.📆 ۱۴۰۴/۱۱/۰۳🔆 #نهاد_امامت_جمعه_کیش 🆔 ‎@Emamat_Kish

Profile picture of ‌آقاسیدعبدالله‌
@Abedin_motlagh22 January 2026
شب جمعه است…زیر آسمان کربلا،دل زودتر می‌شکندو دعا زودتر شنیده می‌شود.یا حسین،Show more
571 KB

Profile picture of ‌جواد وفای‍ـی‌
@Javadvafaei20 January 2026
امیدوارم شرمنده امام حسین (ع) نباشیم ......

Profile picture of ‌محمد امیری‌
@Mdamiri20 January 2026
"گفته بودی که چرا محو تماشای منی،آن‌چنان مات که یک دم مژه برهم نزنی؛مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرودناز چشم ِتو به قدر مژه برهم زدنی...

Profile picture of ‌محمدی‌
@MOHAMMADIMANESH73719 January 2026
و بالاخره بعد از هفت سال دوباره از جان فریاد میزنیم : ❤️‍🔥ایوان نجف عجب صفایی دارد ❤️‍🔥

Profile picture of ‌آستان مقدس علوی‌
@Imamalinet_fa16 January 2026
برپایی سفره کرامت علوی در شب عید مبعثهمزمان با شب مبارک عید بزرگ مبعث، سفره کرامت علوی در حرم مطهر مولای متقیان حضرت امیرالمؤمنین علیه‌السلام گسترده شد.#عید_مبعث
7 MB

Profile picture of ‌سید امیرعلی خشجان‌
@Amirali_khashjan7 January 2026
ترجمه:کوه ها هم دعا می‌کنندچون میدونن #مهدی قراره بیاد اینجاو اون دعاشون رو می‌شنوه 💚🕊آره، ظهورش نزدیکه، میدونی چرا؟ چون حتی #فرشته ها هم روی بال هاشون نوشتن: 《#اللهم_عجل_لولیک_الفرج و اجعلنا من خیر اعوانه و انصاره، و ثبت اقدامنا فی صراطه》#ایران_اسلامی#ظهور_نزدیکه#ایران_قوی
ترجمه:کوه ها هم دعا می‌کنند
چون میدونن مهدی قراره بیاد اینجا
و اون دعاشون رو می‌شنوه 💚🕊
#مهدی
#ایران_اسلامی
#ظهور_نزدیکه
#شیعه

Profile picture of ‌آقای غروب‌
@AghayeGhoroob7 January 2026
و هیچ گره ای نیست که به دست تو باز نشود..♥️السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا
1 MB

Profile picture of ‌امیر کلام‌
@Ameerekalam5 January 2026
📜از امام رضا (علیه‌السلام) پرسیدند:بهترین زمان زیارت اباعبدالله چه هنگامی است؟ فرمودند:نیمهٔ رجب و نیمهٔ شعبان📚کامل الزیارات، ص۱۸۲

Profile picture of ‌سید مهدی غفاری‌
@SM_ghaffari5 January 2026
وفات بانوی صبر و استقامت حضرت زینب(س) تسلیت باد.
756 KB