كسى را كه نزديكانش واگذارند ، بيگانه او را پذيرا مى گردد.#نهجالبلاغه_حکمت¹⁴
@Mahman_12835mكسى را كه نزديكانش واگذارند ، بيگانه او را پذيرا مى گردد.#نهجالبلاغه_حکمت¹⁴
چه سخت است که بلاها سوی تو آیند،و من کاری نکنم…العجل!«عَزِیزٌ عَلَیَّ أَنْ تُحِیطَ بِکَ دُونِیَ الْبَلْوَی»دعای ندبه#اللهم_عجل_لولیک_الفرج3 MB
📖💫 صحیفه جان 💫📖✨ چه بسیارند نعمت هایی که با آن دیدهی مرا روشن ساختی🌱كَمْ مِنْ نِعْمَةٍ سَابِغَةٍ أَقْرَرْتَ بِهَا عَيْنِي📚 فرازی از دعای پنجاه و یکم صحیفه سجادیه#لبیک_یاخامنه_ای#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
«وَهُوَ الَّذِي يَقْبَلُ التَّوْبَةَ عَنْ عِبَادِهِ»سراسر همه عیبم، بدیدی و خریدی...#امیرالمومنین#بابا_علی1 MB
فَلَا تَهِنُوا وَ تَدْعُوا إِلَى السَّلْمِ وَ أَنْتُمُ الْأَعْلَوْنَ وَ اللَّهُ مَعَكُمْ وَ لَنْ يَتِرَكُمْ أَعْمَالَكُمْمحمد / ۳۵
بهانه آوردند که به خاطر ترس از فتنه،حق خلافت امیرالمؤمنین را گرفتند و با خلیفه اول بیعت کردند،اما بانو آبرویشان را برد:«به بهانه دوری از فتنه،فتنه کردید!»خطبه فدکیه#فاطمه_الزهرا2 MB
📜از اميرالمؤمنين (علیهالسلام) پرسیدند:وقتی پاسخ سوالی را نمیدانیم چه کنیم؟✨ایشان فرمودند:بدون خجالت، فقط بگویید نمیدانم!📚نهج البلاغه، حکمت ۸۲#امیرالمومنین
وَ لَنَبْلُوَنَّكُمْ حَتَّى نَعْلَمَ الْمُجَاهِدِينَ مِنْكُمْ وَ الصَّابِرِينَ وَنَبْلُوَ أَخْبَارَكُمْمحمد / ۳۱
چرا قرآن و امیرالمؤمنین علیهالسلام هرگز از هم جدا نمیشوند؟ چون یکی کتاب خداست و دیگری زبان گویای آن.پیامبر صلیاللهعلیهوآله فرمود: «علی بن ابیطالب و فرزندانش ثقل اصغرند و قرآن ثقل اکبر.»بحارالانوار، ج۳۷، ص۲۰۸
«لَّا يَمَسُّهُ إِلَّا الْمُطَهَّرُونَ»جز اهل بیتِ پاکِ نبی،کیست که قلبشحقیقتِ کلام الله را لمس کند؟الاحتجاج، ج ۲، ص ۶۳#اهل_بیت#امیرالمومنینپیامبر فرمود: اگر کسی در قیامت اعمالشبه اندازه اعمال هفتاد پیامبر باشد، اما ولایت با اهل بیت را نداشته باشد؛ از او پذیرفته نیست. 📚الامالی، طوسی، ص124#امیرالمومنین352 KB
رهبر انصارالله یمن:رابطهی بنسلمان و اپستین رسوایی اخلاق رژیم سعودی را نشان میدهدگرمی رابطه بنسلمان و اپستین در نحوه برخورد، گرفتن دست یکدیگر و خنده و تبسم آنها مشهود است. این موضوع میتواند با بررسی و تحقیق بیشتر ابعاد ارتباط میان آنها را روشن کند.#یمن#ایران #مرگ_بر_آمریکا #مرگ_بر_اسرائیلeitaa.com8 MB
📜امیرالمؤمنین(علیهالسلام) فرمودند:✨تواضع، از بزرگترین عبادتهاست.📚بحار الانوار، جلد ۷۵، صفحه ۱۱۹ #امیرالمومنین699 KB
آیه «النَّبِيُّ أَوْلَىٰ بِالْمُؤْمِنِينَ مِنْ أَنْفُسِهِمْ» مبنای ولایت تکوینی است. و غدیر، اعلام انتقال این ولایت به امیرالمؤمنین علیهالسلام بود.خطبه غدیر5 MB
مدت زیادی نیست که از بهبوه جنگ میگذرد اما دلم برای برای جنگ تنگ شده جنگ نعمتی بود که دلم ها را یکی و کمر دشمن را خم کرد اما بعضی قدر اش را ندانستند. بیاد تمام شهدای جنگ ۱۲و جنگ رمضان الخصوص رهبر شهید
@Milad313f10hسَيَعْلَمُونَ غَدًا مَنِ الْكَذَّابُ الْأَشِرُزودا كه فردا بدانند دروغگوى مغرور كيست !«سوره قمر ـ آیه ۲۶»
بانوی مظلوم تاریخ،از عدالت میگوید:«خداوند عدالت را برای آرامش دلها واجب کرد.»علل الشرایع، ج۱، ص۲۴۸#فاطمه_الزهرا
🕊#ارتباط_با_آسمان امیرالمؤمنین علی(ع) :شما و آرزوهای شما در این دنیا، میهمانانی موقّت هستید.#التزام_عملی ✅ نشر حداکثری 🇮🇷➠ @ja_had_tabyin
@Ameerekalam12h📜اميرالمؤمنين (علیهالسلام) فرمودند: ✨انسان اصیل، دستگیر دوستان است.📚غُررالحکم، حدیث۱۷۵۹#امیرالمومنین342 KB
حق، هم پیونددهنده است و هم جداکننده.امیرالمؤمنین علیهالسلام فرمود: «من کلمه خدایم؛ پراکندهها را جمع میکنم و جمعها را پراکنده.»مختصر البصائر، ج۱، ص۱۳۰#یاعلی