چه سخت است که بلاها سوی تو آیند،و من کاری نکنم…العجل!«عَزِیزٌ عَلَیَّ أَنْ تُحِیطَ بِکَ دُونِیَ الْبَلْوَی»دعای ندبه#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
٣ MB
@HooraOfficialمنذ 2 ساعاتچه سخت است که بلاها سوی تو آیند،و من کاری نکنم…العجل!«عَزِیزٌ عَلَیَّ أَنْ تُحِیطَ بِکَ دُونِیَ الْبَلْوَی»دعای ندبه#اللهم_عجل_لولیک_الفرج٣ MB
@Soltanimahdiمنذ 4 ساعاتفَلَا تَهِنُوا وَ تَدْعُوا إِلَى السَّلْمِ وَ أَنْتُمُ الْأَعْلَوْنَ وَ اللَّهُ مَعَكُمْ وَ لَنْ يَتِرَكُمْ أَعْمَالَكُمْمحمد / ۳۵
@HooraOfficialمنذ 4 ساعاتبهانه آوردند که به خاطر ترس از فتنه،حق خلافت امیرالمؤمنین را گرفتند و با خلیفه اول بیعت کردند،اما بانو آبرویشان را برد:«به بهانه دوری از فتنه،فتنه کردید!»خطبه فدکیه#فاطمه_الزهرا٢ MB
@Soltanimahdiمنذ 4 ساعاتوَ لَنَبْلُوَنَّكُمْ حَتَّى نَعْلَمَ الْمُجَاهِدِينَ مِنْكُمْ وَ الصَّابِرِينَ وَنَبْلُوَ أَخْبَارَكُمْمحمد / ۳۱
@Imamalinet_faمنذ 5 ساعاتچرا قرآن و امیرالمؤمنین علیهالسلام هرگز از هم جدا نمیشوند؟ چون یکی کتاب خداست و دیگری زبان گویای آن.پیامبر صلیاللهعلیهوآله فرمود: «علی بن ابیطالب و فرزندانش ثقل اصغرند و قرآن ثقل اکبر.»بحارالانوار، ج۳۷، ص۲۰۸
@Imamalinet_faمنذ 8 ساعاتآیه «النَّبِيُّ أَوْلَىٰ بِالْمُؤْمِنِينَ مِنْ أَنْفُسِهِمْ» مبنای ولایت تکوینی است. و غدیر، اعلام انتقال این ولایت به امیرالمؤمنین علیهالسلام بود.خطبه غدیر٥ MB
@HooraOfficialمنذ 11 ساعاتبانوی مظلوم تاریخ،از عدالت میگوید:«خداوند عدالت را برای آرامش دلها واجب کرد.»علل الشرایع، ج۱، ص۲۴۸#فاطمه_الزهرا
@Imamalinet_faمنذ 13 ساعاتحق، هم پیونددهنده است و هم جداکننده.امیرالمؤمنین علیهالسلام فرمود: «من کلمه خدایم؛ پراکندهها را جمع میکنم و جمعها را پراکنده.»مختصر البصائر، ج۱، ص۱۳۰#یاعلی
@HooraOfficialمنذ 14 ساعات🌱 زندگی یعنی مرور خاطرههای حرم... #چهارشنبه_های_امام_رضایی٣ MB﴿وَالَّذِينَ آمَنُوا أَشَدُّ حُبًّا لِلَّهِ﴾عشق رسوایی محض است که حاشا نشود.عاشقی با اگر و شاید و اما نشود...#چهارشنبه_های_امام_رضایی#دلتنگزیارت
@Imamalinet_faمنذ 15 ساعاتخانهای که فرشتگان در آن رفتوآمد میکنند و وحی بر آن فرود میآید، کجاست؟ سلام بر امیرالمؤمنین و جانشینان بر حق ایشان که حلقه اتصال آسمان و زمین بودند. «وَ مُخْتَلَفَ الْمَلائِكَةِ وَ مَهْبِطَ الْوَحْيِ»زیارت جامعه کبیره
@HooraOfficialمنذ 15 ساعاتسلام بانو!صلوات درود و خدا،بر شما و روح و جسم پاکتان.صَلَّى اللّٰهُ عَلَيْكِ وَعَلَىٰ رُوحِكِ وَ بَدَنِكِمفاتیحالجنان#فاطمه_الزهرا٧٦٤ KB
@Wood_art_fadakمنذ 17 ساعاتامیرالمؤمنین علیهالسلام:در يك روز،به قدر يك سال نگران و غمگين نباش؛در هر روز غم همان روز تو را كافى است.اگر يك سال از عمرت مانده،خداوند عزّوجلّ از پس هر روز،روزیِ تازه ات را خواهد داد،و اگر يك سال از عمرت نمانده ،پس چرا غم و اندوهِ زمانى را مىیخورى كه از آنِ تو نيست؟!حکمت ۳۷۹ نهج البلاغه
@rahgozar_0منذ 18 ساعات#تلنگر #جوالدوز#حفظ_وحدت #تمدن_اسلامی #ظهوربعضیها بدون سندمتقن و از سر قلیان مغز و هیجانهای نسبتهای ناصواب و گاهاً دروغ در خصوص #زمان_ظهور و تجلی علائم آن منتشر نموده که سبب کم رنگ شدن تعهدات نسبت به تکالیف مومنین در تحقق ظهور و عادی شدن شرایط نسبت به این #وعده_حتمی_الهی شده است٤ MB
@ayatekarimehمنذ 20 ساعاتتلاوت سوره مبارکه قدر بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِإِنَّا أَنْزَلْنَاهُ فِي لَيْلَةِ الْقَدْرِ ﴿١﴾ما قرآن را در شب قدر نازل کردیم. (۱)وَمَا أَدْرَاكَ مَا لَيْلَةُ الْقَدْرِ ﴿٢﴾تو چه می دانی شب قدر چیست؟ (۲)لَيْلَةُ الْقَدْرِ خَيْرٌ مِنْ أَلْفِ شَهْرٍ ﴿٣﴾شب قدر، بهتر از هزار ماه است.٢ MB
@HooraOfficialمنذ 1 أيامچه سخت است،نشنیدن نجوا و رازونیازت…العجل!«وَ لا نَجْوَی»دعای ندبه#اللهم_عجل_لولیک_الفرج١٣١ KB
@HooraOfficialمنذ 1 أيامحتماً بانو،گل از گلش شکافت،وقتی نبی خدا فرمود:همه علم و فهم و حکمتم را،همسرت علی میداند…کمالالدین صدوق، ص۲۶۳#فاطمه_الزهرا١٠ MB
@Arashmidaمنذ 1 أيام🔴 شرایط شیعه در آخرالزمان... شیخ اسماعیل رمضانی#آخرالزمان #شیعه٢ MB
@Imamalinet_faمنذ 1 أيامدر بدر، احد، خندق و خیبر، این شمشیر نبوت بود که اسلام را حفظ کرد.امام صادق علیهالسلام فرمود: «امیرالمؤمنین علیهالسلام، شمشیر نبوت پیامبر خدا بود.»بحارالانوار، ج۹۷، ص۳۸۰
@HooraOfficialمنذ 1 أيامکسی که در دنیااز همه سبقت بگیرد،در آخرت هم از همه جلوتر است.«فاطمه اولین کسی است که داخل بهشت میشود.»(نبی رحمت)بحارالانوار، ج۴۳، ص۴۴#فاطمه_الزهرا٢ MB
@HooraOfficialمنذ 1 أيامفاطمه جان!فضیلتهای همسرت علی چیست؟ او اولین مسلمان است،تنها او به کتاب خدا و سنت من آگاه است،و همه علومی که من میدانم، او هم میداند…کمالالدین صدوق، ص۲۶۳#فاطمه_الزهرا #امیرالمومنین٣ MB٣٩٨ KB