ای علمای اسلامی به داد اسلام برسید.
2 MB
@Amout3d🏫 ┃روزی که آقا با عبا و قبا رفت مدرسه… 🕊️کسی نمیدانست این کودک، روزی چراغ راه یک ملّت خواهد شد.روایتی شیرین از دوران کودکی رهبر عزیزمان، حضرت آیتالله خامنهای🌿 ؛ خاطرهای که کمتر شنیدهاید.7 MB
آئین نامه دادسراها و دادگاه های ویژه روحانیت ماده 1 _ به منظور پیشگیری از نفوذ افراد منحرف و تبهکار در حوزه های علمیه ، حفظ حیثیت روحانیت و به کیفر رساندن روحانیون تخلف ، دادسرا و دادگاه ویژه روحانیت تحت نظارت عالیه مقام معظم رهبری با وظایف و تشکیلات و اختیارات زیر ایجاد می گردد.ماده ۲ _ وظایف د…Show more
@Vahid1370ghasemzadeh3 July 2026آقای من کاش مرده بودم و امروز رو نمی دیدم،#شهادت حق شما بود چون یک عمر انتظارش را کشیدی اما تلخ تر از شهادت شما برای من بی وفایی مدعیان انقلابی گری بود مسئولان خائن و بی غیرتی که خون شما و چندهزار شهید را زیر پای خود گذاشته و با #یهود و صهیونیسم سر خون شما #مذاکره می کنند.#دولت_نفاق27 MB
@schowzeh2 July 2026🌀آیت الله شبزندهدار:🔺اخلاص، بنبستهای ظاهری را از بین میبرد💠دبیر شورای عالی حوزههای علمیه در دیدار با مدیران حوزه علمیه استان سیستان و بلوچستان، با بیان اینکه اخلاص، زیربنای اصلی موفقیت است، گفت: نیت خالصانه علاوه بر اینکه عمل را أحسَن میکند، برکات ویژه و راهگشایی نیز دارد و بنبستهای ظ…Show more
@Shmt3141 July 2026وَمَا أَصَابَكُمْ مِنْ مُصِيبَةٍ فَبِمَا كَسَبَتْ أَيْدِيكُمو هر آسیبی که به شما میرسد به سبب اعمالی است که خود مرتکب شدهاید.(شوری/٣٠) هیچ شک نیست که روزی اثری خواهد کردتیر آهی که به وقت سحر انداختهایم (اوحدی مراغهای)
@j_modarresin30 June 2026🔺رئیس جمهور با اعضای جامعه مدرسین حوزه علمیه قم دیدار کرد💠دکتر پزشکیان در جریان سفر به قم، در نشستی صریح، تفصیلی و بیش از دو ساعته با اعضای جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، ضمن تشریح مهمترین تحولات، چالشها، تهدیدها و تصمیمات راهبردی کشور در دو سال گذشته، در جریان نقطه نظرات، دغدغهها و دیدگاههای ا…Show more
@Bayaneandishe29 June 2026حوزه پیشرو و انقلابی 🇮🇷📌حوزه علمیه تو این مدت چه کارهایی کرده ؟۸ تیر ۱۴۰۵ 📌بیانیه خبرگان 📌بیانیه مرکز مدیریت حوزه های علمیه 📌مواضع محکم و انقلابی و تبیینی مراجع عظام در دیدار با رئیس جمهور…Show more
@Ztayyari29 June 2026🔹با تو عهد میبندم؛ امام شهیدم 📚 عهد علمی با امام شهیدم با ثبت نام در حوزههای علمیه خواهران🔺#کلیپ | پذیرش #حوزههای_علمیه_خواهران در سال تحصیلی ۱۴۰۵_۱۴۰۶⚡️ثبتنامازطریق https://register.whc.ir#طلبه #حوزه_علمیه #زن #ایران #ایران_قوی #امام_حسین #امام_زمان #رهبر_شهید #محرم #مرگ_بر_اسرائیل…Show more19 MB
@seyedqomi11028 June 2026🤗سلام به همگی🌺تبارنامه:من سیدمحمدرضا واسعی معروف به سید قمی هستم.از طرف پدری سید حسینی و از نوادگان جناب زید شهید، ابن الإمام علی السجاد، ابن الإمام الحسین علیهم السلام، و از طرف مادری سید موسوی و از نوادگان حضرت احمد شاه چراغ شهید، ابن الإمام الموسی الکاظم علیهما السلام هستم.تحصیلات:طلب…Show more
@tasnimhowzeh28 June 2026#حسینیه_مقاومت(۳۲)🔻امتسازی دغدغه مهم امام شهید🔸️حجت الاسلام دکتر عالمیان، عضو هیأت علمی جامعه المصطفی◾️ما هنوز برای ساختن امت راه بسیاری داریم؛ اما با قیام عاشورا، امتسازی و پیوند بین امام و امت وارد مرحلهی بالاتری شد.🔗 فیلم کامل این برنامه در آپارات…Show more8 MB
@Mohammadhadimaleki26 June 2026هشدار آیتالله سیفی به پزشکیان: استقلال رأی در مقابل رهبری، طاغوت استحضرت آیتالله سیفی مازندرانی، از اساتید برجسته سطوح عالی حوزه علمیه قم، در نامهای سرگشاده خطاب به مسعود پزشکیان، رئیسجمهور محترم، نسبت به برخی سخنان ایشان در مراسم عزاداری شب عاشورا در حرم امام خمینی(ره) تذکر و هشدار داد.
@SM_ghaffari25 June 2026پیوندهای نهضت های حسینی و مهدویحجت الاسلام سید مهدی غفاریآذر ماه ۱۳۸۹🌤 اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج 🌤کانال #خورشید_مغرب در ایتا(اصلی)، بله، روبیکا:@westsun_ir136 KBپیوندهای نهضت های حسینی و مهدوی--2
@mr_khabarnegar23 June 2026دعوت امام جمعه پردیسان که «هیچ عمامهبهسری در نماز جمعه هفته آینده نباشد و همه به تبلیغ بروند.»؛ رویکردی جسورانه، انقلابی و قابل تقدیر است؛ چرا که میدانیم:«حضور در میانِ مردم»، بهترینِ «تبیینِ پیامِ امام» است.12 MB
@kianabedy21 June 2026#جنگ نمیخواهم ، از اسرار غیبی ، در فضای مجازی بنویسم ، فحذر من مواضع التهم ، ولی با اجازه حوزه علمیه قم ، الله الله الله قسم میخورم ، هیچ قدرتی توان نابود کردن کشور نریمان (ایران)، را ندارد ...من مسئولیت را قبول میکنم ، رئیس تحقیقات و بازجویی سرهنگ محمد عابدی زاده... کرمانشاه
@kianabedy21 June 2026#امیرسیاریباعرض سلام ودرود برشما جناب امیر سیاری 🙏🤲🇮🇷🌹با احترام به استحضار میرساند: در خصوص غرق کردن ناو آموزشی (ایران) ، در آنطرف آبها اتفاقات عجیبی در حال افزایش است ، #امدادغیبی...😉
@j_modarresin19 June 2026🔺واکنش جامعه مدرسین به پیام راهبردی رهبر انقلاب درباره تفاهمنامه با آمریکا / تا تحقق کامل اهداف نظام اسلامی در میدان خواهیم ماند💠جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با صدور بیانیهای نسبت به پیام راهبردی رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظلهالعالی) درباره تفاهمنامه با آمریکا واکنش نشان داد و با بیان اینکه حف…Show more
@Dr_Shahan1919 June 2026اختلافات سیاسی اگر پوچ است چرا زندگی آینده و سرزمین ملت را به حراج گذاشتهولی صاحبان این سرزمین و دین و ایمانشان اخ و تف و مزاحم و اوباش و تندرو و غریبه و چه و چه اند.مردم در عین وحدت ملی میپرسندظریف چکاره این مملکت استخطبا و مبلغان در این ماه خون از خونخواهی رهبر شهید نگوییدبمیرید#ثار🔺تأکید شورای عالی حوزههای علمیه بر پرهیز از اختلافات سیاسی / خطبا و مبلغان مردم را به رعایت وحدت ملی توصیه کنند💠شورای عالی حوزههای علمیه با صدور بیانیهای به مناسبت ماه محرم، با بیان اینکه بدون شک یکی از مهمترین مسایل امروز ما توجه به اصل حفظ وحدت در جامعه و پرهیز از اختلافات پوچ سیاسی است، تأ…Show more