❌خشونت شدید همچنان در فرانسه⁉️خشونت پلیس لیون فرانسه در اعتراضات دانش آموزی#فرانسه #خشونت #مهدآزادگی
4 MB
❌خشونت شدید همچنان در فرانسه⁉️خشونت پلیس لیون فرانسه در اعتراضات دانش آموزی#فرانسه #خشونت #مهدآزادگی4 MB
♦️صحبتهای مضحک نتانیاهو در مورد ایران: 🔶اگر ما علیه ایران اقدام نمیکردیم، بمبهای اتمی ۱۰میلیون اسرائیلی را نابود میکردند؛ ما دود میشدیم و به هوا میرفتیم.🔶پایگاه خبری دیدبان بازار:https://didebanebazar.ir/didebanebazar.irپایگاه خبری تحلیلی دیده بان بازار
پایگاه خبری تحلیلی دیده بان بازار ؛ پوشش آخرین اخبار اقتصادی، تحلیل جامع اقتصاد ایران، صدای بخش خصوصی و کارآفرینان برای رشد و توسعه پایدار
1 MB
هگست: ما با نیروی دریایی ایران تصمیم گرفتیم اقیانوس هند را تقسیم کنیم. انها نیمه ی زیر اب ان را برداشتند888 KB
«من #یحییـابراهیمـحسنالسنوار هستم، از شهر المجدل. خانوادهام در سال ۱۹۴۸ به زور به نوار غزه کوچانده شد» وَالسَّلَامُ عَلَيَّ يَوْمَ وُلِدْتُ وَيَوْمَ أَمُوتُ وَيَوْمَ أُبْعَثُ حَيًّا.« ایه 33 سوره مبارکه مریم»#طوفان_الاقصی #فلسطین #ایران #ایران_قوی #ایران_ابرقدرت #انتقام #اللهم_عجل_لولیک_الفرج495 KB
بزار اینجوری بگم:همینه که #اسلام دست و پای مارو توی اعمال خشونت علیه شما بستهوگرنه کاری می کردیم که به روزی که از مادر زاده شدین لعنت بفرستینشما خیلی کار های وحشتناکی کردینمثلا مأمور آتیش زدن جوابش طناب دار نباید باشه، باید آتیشتون بزنن ولی ما دینی داریم که بهش پایبندیم و این از شانس شماس4 MB
@Arashmida11h
🚨🚨 #توجه | علیرضا سپاهی قاتلی بیرحم و سوژه ای برای تحریک احساسات و درنهایت حمله مجدد به ایران‼️‼️13 MB
@Arashmida11h🔴وزیرجنگ آمریکادست به دامن روحانیون شد:مابهتازگی دفترامور مذهبی را راهاندازی کردیم ومیخوایم نقش روحانیون ارتش راپررنگتر کنیم،چون من معتقدم آمادگی روحی معنوی به همون اندازه آمادگی جسمانی اهمیت داره.313 KB
@Arashmida12h
قمار روی اسب بازنده هشدار رهبر شهید انقلاب چهار روز پیش از عملیات طوفان الاقصی درباره اشتباه دولتهایی که قمار عادیسازی روابط با رژیم صهیونیستی را شیوه کار خود قرار میدهند. بازنشر به مناسبت سالگرد عملیات تاریخساز فلسطینیها علیه رژیم صهیونی3 MB